slovenščina english Hrvatski

Personalizirane nalepke otrok v avtu

Nalepke Otrok v avtu z imeni vaših otrok. Edinstvene opozorilne nalepke Otrok v avtu po vaši želji. Naj bo že na avtobilskem steklu vidno, kdo je kralj v njem! 

Zakaj bi pri nas kupiti edinstveno nalepko otrok v avtu? Odgovor je : + Za Varnost   +Za Trenutke   + Za Zabavo     + Za NAjboljši motiv  + Nalepka otrok v avtu po želji naročnika ti nariše nasmeh, vsakič ko pogledaš svoj avto.
Obdobje, ko dobiš otroka in preživljaš čas z njim, je čudovito. Da bi varnost združili s srečo, smo se odločili staršem ponudili unikatne nalepke otrok v avtu

 Preprosta a tako drugačna nalepka otrok za avto za vašo avtomobilsko šipo. Ne glede na ime, vedno bo izgledala vrhunsko. Nalepko otrok v avtu za avtomobilsko steklo boste z lahkoto namestili na avto, podrobnejša navodila pa najdete pod rubriko Pogosta vprašanja.

Lastnosti vseh nalepk mybaby.si: • enostavna za nanos • odporna na vse vremenske razmere • obstojna do 5 let • enostavna za odstranitev • izberete lahko katerokoli ime  -->  Avto nalepke so prava stvar!

 

 

Kosov 1 do 9 od skupaj 85

po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Kosov 1 do 9 od skupaj 85

po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža  Vrstice 

Padajoče